Djurgymnasiets Hundcenter

Vårt Hundcenter är inte bara populärt hos våra elever, det är också ett hunddagis som uppskattas av såväl hundar som ägare. Våra nya fräscha och stora lokalerna inhyser i dagsläget runt 30 hundar som delas in i olika grupper beroende på storlek. Det är en härlig plats för lek och utbildning, både för våra elever och för hundarna.

Den stora inomhushallen på 170 kvm är perfekt för alla former av hundträning. En unik tillgång för vår skola. Här pågår ofta allt från agility, freestyle och lydnad till annan träning som kräver lite mer utrymme. Under sommarhalvåret sker även mycket av träningen utomhus på öppna ytor.

För dig som elev

För elever som läser inriktning Hund eller Djursjukvård så är Djurgymnasiets Hundcenter en viktig plats för praktisk utbildning. Moment som att lägga tassbandage och öva klickerträning samt att titta på hundars beteende och träna raskunskap är bara lite av det som man får göra här. Allt tillsammans med en stor variation av hundar.

För dig som matte/husse

Djurgymnasiets Hundcenter är ett hunddagis utöver det vanliga. Hundarna blir en del av undervisningen och du som ägare skriver på avtal där detta tillåts. Den aktiva vistelsen med mycket träning och kärlek är något nästan alla hundar älskar. Och naturligtvis behöver ingen hund vara med på något som den upplever som negativt. När hundarna inte deltar i undervisningen blir de väl omhändertagna av vår personal på hundcentret där de får motion och vistas i mysiga hundrum där alla har sin egna plats.

Hitta hit

Djurgymnasiets Hundcenter hittar du i samma byggnad som vår skola på Trekantsvägen 7 i Liljeholmen. Hemsida: djurgymnasiethundcenter.se
För att ställa din hund i kö skicka ett mejl till hundcenter@djurgymnasiet.com eller ring på: 08-744 27 10.

Vill du veta mer om Djurgymnasiet?