Elever berättar

Här kan du läsa om vad några av våra före detta elever gör idag.


Emmy

Jag gick på Djurgymnasiet mellan 2013-2016, inriktning hund. Jag ville verkligen göra någonting roligt av mina gymnasieår och bestämde mig för att följa mitt största intresse; nämligen hund. Under min tid på Djurgymnasiet praktiserade jag bland annat på RSPCA i England, en djurättsorganisation som omhändertar och omplacerar djur som farit illa. Detta kunde jag göra tack vare ett stipendium från skolan. Jag praktiserade också på en jaktlabradorskennel, vilket fick mig att bli kär i just jaktlabradorer. Det är anledningen till att jag nu faktiskt har en egen, haha!

Efter gymnasiet jobbade jag 1 år på hunddagis innan jag började arbeta på Djurgymnasiets hundcenter. Där tog jag hand om alla hundar samt elever som hade sin praktik nere hos oss. Ett fantastiskt givande jobb och jag älskar att Djurgymnasiet är så bra på att fånga upp gamla elever som dom tycker gjort bra ifrån sig!
Jag visste redan innan jag började gymnasiet att jag någon gång ville plugga vidare och nu går jag ämneslärarprogrammet på Södertörns högskola och trivs SÅ bra!
Hundar är fortfarande ett av mina största intressen, men det är ingenting jag vill jobba med resten av mitt liv. Det jag vill säga med det här är att bara för att man går till exempel djursjukvård, hund eller djurpark på gymnasiet är inte framtiden enbart öppen för det. Man kan göra annat också OM man nu skulle vilja det 🙂

Jag är evigt tacksam för mina år på Djurgymnasiet där jag växte som person och fick min djurvårdarexamen – något som jag kommer bära med mig resten av mitt liv 🙂


Jennifer

Jag gick djursjukvårdsprofilen under åren 2008-2011. Efter studenten extrajobbade jag på ett hunddagis samt var ute och reste innan jag påbörjade ett vikariat på Nyköpings smådjursklinik 2012. I början av 2013 hittade jag ”hem” till Evidensia Södra Djursjukhuset där jag fortfarande arbetar och trivs mycket bra.
Hösten 2017 kom jag äntligen, med skräckblandad förtjusning, in på det treåriga Djursjukskötarprogrammet på SLU i Uppsala. Äntligen ett steg närmare min dröm om att bli Legitimerad djursjukskötare! Att ta steget och lämna sin trygga vardag och sina underbara kollegor var inte lätt, men jag ångrar det inte en sekund nu och som tur är kan jag fortfarande jobba extra under tiden. Utbildningen har givit massor med ny kunskap och givit mig möjligheten att fördjupa mig inom anestesi, vilket jag tycker är väldigt intressant. Efter examen ska jag påbörja en internutbildning på min arbetsplats för att bli narkossköterska och kombinera detta med mitt arbete på akutmottagningen.
Åren på Djurgymnasiet gav mig en väldigt rolig gymnasietid i en familjär stämning med en bra grund att stå på inför mitt framtida yrkesliv. Jag rekommenderar varmt Djurgymnasiet till de som är intresserade av djursjukvård – för skolan, personalen och utbildningen är helt fantastisk! Jag kunde inte fått en bättre skola eller introduktion till branschen!


Wilma

När jag skulle göra mitt gymnasieval 2016 så bestämde jag mig för att välja den skolan och det programmet som verkade roligast. Djurgymnasiet blev då det självklara valet eftersom hundar är ett av mina största intressen. Nu i efterhand är jag väldigt glad över mitt beslut då det visade sig bli de tre bästa skolåren i mitt liv.

När jag började där blev det som en helt ny värld för mig och jag insåg att det finns så mycket man inte vet om djur. Jag har fått kunskaper på denna skola som jag anser att egentligen alla djurägare borde ha. Utöver allt jag har lärt mig på Djurgymnasiet så blev det ett extra plus i kanten att ha så många bra lärare som verkligen brann för sina ämnen.

Ett av mina bästa minnen skoltiden är min praktik på Hundstallet. Hundar som på något sätt har råkat illa ut ligger mig extra varmt om hjärtat så när jag fick reda på att jag skulle dit blev jag överlycklig. Glädjen hundarna visade när de såg en och visste att de skulle få gå sina efterlängtade långpromenader var verkligen något extra.

Nu har jag tagit studenten till sommaren och jag vet ännu inte vad jag ska jobba med i framtiden. Kanske blir det något med djur eller kanske blir det något helt annat. Oavsett vad mitt yrkesval visar sig bli så är jag oerhört glad över att ha gått i denna skola. Även om detta inte är något jag kommer jobba med så har jag nu väldigt bra kunskaper som jag kommer ha bra nytta av i framtiden när jag skaffar min egna hund. Dessutom har jag lärt känna underbara människor från min klass som jag är säker på är vänner för livet.


Jennifer

Efter ett år på ett annat gymnasium kändes det väldigt bra att byta till Djurgymnasiet där ens intresse stod i fokus! Trots mitt brinnande hundintresse så valde jag att gå djursjukvård 2013-2016, delvis för att jag funderade på att vidareutbilda mig till veterinär.

Skolan hade roliga kurser som hölls av bra lärare och som blandades med praktiska övningar på skolan och hundcentret. Detta gav en hel del bra erfarenhet att ta med ut på praktiken, vilken i sig, ger en bra inblick inom det område man har inriktat sig på.

Praktiken gav mig ett sommarjobb i Tranås direkt efter studenten. Genom deras kontakter fick jag efter det jobb på Tumba veterinärklinik. Där är jag kvar än idag som djurvårdare/receptionist. Jag uppskattar verkligen min arbetsplats men praktiken gav mig insikt i att just veterinär är inget som jag vill utbilda mig vidare till, och det hade jag inte vetat om jag inte hade bytt skola. Så jag är väldigt glad över att jag fick spendera 3 år på Djurgymnasiet!


Ebba

Jag gick på Djurgymnasiet 2016-2019, inriktning djursjukvård. Jag kommer särskilt ihåg alla praktiska lektioner och praktikveckorna på både hunddagis och djurkliniker.

Jag fick sommarjobb på Falu Djursjukhus och började jobba där tre dagar efter studenten. Efter några veckor blev jag tillfrågad om jag ville fortsätta även efter sommaren och jag tackade självklart ja. Jag tillbringar mina dagar på vårdavdelningen, operationsavdelningen och akutmottagningen.

Djurgymnasiet öppnade dörren för mig att få jobba med det som jag har drömt om sedan barnsben. Jag kan inte tänka mig att jobba med någonting annat!


Alma

Jag gick inriktning Djurpark/sällskapsdjur 2016-2019. De tre åren var de bästa skolåren i mitt liv! Något jag minns lite extra från Djurgymnasiet är alla de praktiska momenten, både de i skolan men speciellt när vi fick komma ut till våra olika praktikplatser  som hunddagis, 4H-gårdar, zoobutiker och till slut djurparker. Jag fick äran att åka hela vägen ner till Nordens ark där jag spenderade fem lärorika och väldigt roliga veckor.

Tre dagar efter studenten började mitt sommarjobb på Agria djurförsäkringar. När sommaren var slut hade jag insett att sitta på kontor inte riktigt var min grej och tog några veckor ledigt. Idag jobbar jag på Vallentuna 4H-gård där även min gamla djurinstruktör från Djurgymnasiet jobbar. Min plan för framtiden är att söka in till Polishögskolan där jag sedan vill utbilda mig till hundförare.

Jag ångrar inte en sekund att jag valde Djurgymnasiet!


Erik

Jag gick på Djurgymnasiet 2013-2016. Det bästa jag minns från skoltiden var det praktiska jag lärde mig om både anläggningar och djur. Särskilt under praktiken då man fick ut och se hur det fungerar på en riktig djurpark. Skolans djuravdelning var alltid ett trevligt ställe som man gärna besökte på rasterna.

Efter jag tog studenten jobbade jag först ett tag som turistguide, gjorde ett eget företag och studerade även lite. Våren 2017 fick jag säsongsjobb på Kolmårdens djurpark och arbetade sedan 2 säsonger med parkens människoapor. Idag är jag fast anställd och arbetar med Kolmårdens hovdjur i safariparken. Utan min utbildning och den erfarenhet jag fick från skolan hade jag aldrig kunnat landa i mitt drömjobb!


Felicia

Jag gick inriktning Djurpark/sällskapsdjur mellan 2013-2016 och jag kunde inte ha valt ett bättre gymnasium då jag vill kunna bidra med något bra inom jobbet. Under de åren fick jag praktisera på en 4H-gård, ett hunddagis, en djuraffär, en djurpark i Norge och sist men inte minst ett rehabiliteringscenter för vilda djur i England.

Jag har jättesvårt att lära mig det teoretiska, men på Djurgymnasiet hade jag inga problem med det då lärarna på skolan var så duktiga i att undervisa.

Efter studenten jobbade jag deltid på Aquaria som guide/kalasvärd och ett hunddagis samt på skolans djuravdelning.

Idag jobbar jag på Stockholms Katthem som djurvårdare och jag trivs så otroligt bra. Känner att jag bidrar med något bra också. Jag jobbar fortfarande på skolans djuravdelning men bara under helgerna.


Moa

Jag gick linjen djursjukvård på Djurgymnasiet åren 2017-2019. När jag tänker tillbaka på min gymnasietid så tänker jag främst på det trygga och hemtrevliga klimatet som skolan hade. Klasskompisarna tillsammans med lärarna och kurserna gjorde det väldigt roligt att gå till skolan.

Något annat jag minns med glädje är praktikperioderna som jag hade på djursjukhus. Dessa värdefulla veckor gav mig möjlighet att utöva det jag hade lärt mig i klassrummet och inte minst lära mig mer om hur det är att jobba inom djursjukvård. Med erfarenheterna jag samlade på mig där blev jag än mer säker på att det var detta jag ville jobba med i framtiden.

Tack vare fina rekommendationer från skolan fick jag ett sommarvikariat på Evidensia Djurkliniken Nacka där jag började jobba tre dagar efter studenten. Nu är sommaren över och jag kommer att bli kvar på kliniken ett år framåt.

Jag är så tacksam för den roliga gymnasietiden jag fick och alla dörrar som Djurgymnasiet har öppnat för mig! Om jag skulle gå tillbaka i tiden och välja gymnasium på nytt hade jag valt Djurgymnasiet igen, alla dagar i veckan.


Julia

Jag tog studenten i juni 2019 från inriktning Djurpark/Sällskapsdjur. Lektionerna på skolans djuravdelning var otroligt givande och roliga med väldigt tillmötesgående och duktiga djurvårdare. Samt lärarnas engagemang på föreläsningarna i skolan som gjorde att mitt intresse för djur bara ökade och ökade för varje dag. Så skolans stora plus är alla fantastiska och yrkeskunniga lärare som har betytt massvis för mig både under min skolgång och efter studenten.

Under min gymnasietid så fick jag jobb på Skansen efter jag haft min praktik där och jobbade där under ett års tid som timanställd på deras avdelning för tama djur och på Lill-Skansen. Sen direkt efter studenten började jag jobba som sommarvikarie på Hamra Gård som är DeLavals försöksgård med mjölkkor. Efter sommaren fick jag ett heltidsjobb som djurskötare på en bondgård i Örsundsbro där jag fick jobba med både kor, grisar, får och höns samt ansvara över fåren på gården.

Jag är så glad att jag valde just Djurgymnasiet som öppnat upp så många möjligheter för mig!


Emma

Direkt efter studenten 2011 flyttade jag upp till Sundsvall i ett halvår för att arbeta på Veterinärhuset Södra berget, där jag också praktiserat. När mitt vikariat där tog slut flyttade jag hem igen och började söka jobb.

Jag fick jobb som djurvårdare på Bagarmossens djursjukhus och spenderade mina dagar på vårdavdelningen, mottagningen och akuten, men även mycket på röntgen.

2014 erbjöds jag ett jobb som djurvårdare på Djursjukhuset Sundsvall vilket jag tackade ja till. Där är jag nu kvar efter två års tjänstledighet för att plugga musikalartist på folkhögskola. Min tjänst idag är djurvårdare med ansvar för mottagningen och akuten. Nu i vinter ska jag även påbörja kursen för att bli djurvårdare på nivå 3.

Min tid på Djurgymnasiet gav mig en bred grund att stå på, och utbildningen har gett mig ett yrke där jag ständigt har möjlighet att utvecklas och att lära mig nya saker!


Lina

Jag gick Djurgymnasiet mellan år 2008-2011 i klass Hund-08. Polisutbildningen fanns redan i tankarna då och siktet var inställt på att få jobba som hundförare. Efter studenten jobbade jag några år, bland annat på hunddagis, sedan bestämde jag mig för att söka in till polisen.

Antagningarna innehöll dels fysiska tester så som simning, marklyft och cykling samt olika sorters intervjuer och IQ-test.Skolan antog mig på första försöket. Jag kommer ihåg att jag blev rätt ställd då jag hört att det inte hör till vanligheten att lyckas på första försöket.

Utbildningen har bjudit på alla möjliga utmaningar. För mig som alltid har haft svårt för att koncentrera mig har de teoretiska ämnena varit absolut svårast. Mitt mod har också fått sättas på prov i olika praktiska examinationer, däribland fick vi testa på att agera mot en gärningsman med pepparspray i ögonen.

Under resans gång har jag lärt mig så otroligt mycket om mig själv. Självkänslan och självförtroendet har båda fått sig en stor boost. Jag har klarat av grejer jag aldrig trott att jag ens vågat prova. Nu litar jag på mig själv och vet att jag är väldigt duktig på många saker.

Den 15 nov. 2017) tog jag examen och är nu färdig polis. Någon gång under min karriär siktar jag på att testa på hundföraryrket, men just nu blir det ett par år i radiobil.

Utbildningen var de bästa 2,5 åren i mitt liv och jag rekommenderar den starkt till de som vill göra någonting riktigt spännande!

/Polisassistent Lina


Harriet

Jag heter Harriet och har alltid vetat att det är med djur och omvårdnaden av dessa som jag vill hålla på med och därför valde jag att på gymnasiet läsa inriktningen Djursjukvård och den lade en väldigt bra grund för mig. Eftersom jag var inställd på att läsa till veterinär efter gymnasiet var jag tvungen att först läsa ett naturvetenskapligt basår direkt efter mina studier för att få behörigheten. Efter basåret  jobbade jag ett år för att ha råd att eventuellt studera till veterinär utomlands. Jag visste, och vet fortfarande, hur svårt det är att ta sig in på veterinärutbildningen i Sverige.

Efter att jag jobbat ett år, sökte jag istället till djursjukskötareutbildningen och tänkte att det nog var det jag ville hålla på med. Utbildningen var fantastisk och jag trivdes jättebra och fick använda alla mina kunskaper jag fått på gymnasiet. Men jag kände att jag ville veta mer om allt det medicinska. Vi läste väldigt mycket om omvårdnaden, men snuddade bara lite på ytan när det kom till det medicinska. Och jag ville ju veta ALLT om det. Så jag kom fram till att det var veterinär jag skulle bli i alla fall. Parallellt med djursjukskötareutbildningen pluggade jag de kurser jag behövde komplettera med. Det tog väldigt mycket tid, men i slutändan gick det bra. Jag klarade det! Jag kom in på veterinärutbildningen och lever nu min dröm kan man säga. Jag älskar det! Det är otroligt mycket plugg, otroligt utmattande och svårt, men också så fantastiskt, otroligt ROLIGT! Jag ångrar inte en sekund att jag sökte in till veterinärutbildningen.

Och att jag gick på Djurgymnasiet? Det ångrar jag inte ens en tiondels sekund!


Wendela

Jag gick på Djurgymnasiet mellan 2016-2019, inriktning hund. Dessa tre år har varit de bästa skolåren jag har någonsin haft! Här har jag haft en härlig och trevlig klass och alla lärare och instruktörer har varit jättebra och engagerade.

Det har varit så spännande att få lära sig mer om hundar både praktiskt och teoretisk. Under mina tre år har jag praktiserat på olika hunddagis i Stockholm, på Hundcampus, ett spår- och sökinlärningscentra i Hällefors. Jag fick också möjligheten att arbeta i på en slädhundsverksamhet uppe i Åre.

Jag har alltid haft svårt med det teoretiska, men här har det funnits lärare och instruktörer som har hjälpt mig igenom det.

Redan innan studenten rekommenderade mina instruktörer mig till ett hunddagis som sökte en dog-walker. Detta ledde till att jag efter studenten hade ett arbete som väntade på mig.


Sandra

Efter tre helt fantastiska år på Djurgymnasiets hundlinje tog jag studenten 2017. Direkt efter studenten började jag jobba på ett hunddagis under sommaren innan jag bytte till min nuvarande arbetsplats. I två år har jag varit platschef på ett hunddagis i Solna och där trivs jag väldigt bra!

Under dagarna pysslar jag med allt ifrån hundpromenader, socialiseringar (hundar som behöver träna på att förstå/bli säkrare på hundspråk), städning, beställningar, fakturering av alla kunder och andra administrativa uppgifter.

I mitt dagliga arbete märker jag hela tiden hur otroligt mycket kunskap jag fått tack vare Djurgymnasiet. Det kan vara allt ifrån att kunna se och förstå vad en liten blick från en hund betyder till att kunna ge träningstips till diverse hundar genom att bara få en muntlig beskrivning av ägarna.

I framtiden är planen att utbilda mig till hundfysioteraput.

Jag önskar att jag kunde uppleva min gymnasietid igen och jag kommer alltid hålla mina tre år på Djurgymnasiet varmt om hjärtat.

Vill du i framtiden jobba med djur – välj Djurgymnasiet för du kommer inte ångra dig!


Nellie

Jag gick inriktning Hund 2015-2018. Linjen hittade jag lite av en slump, men då jag visste att det var djur jag ville arbeta med så var det ett enkelt val att skicka in en ansökan. Ett val som jag aldrig ångrat!

De finaste minnena jag har från tiden på Djurgymnasiet är helt klart de praktiska momenten, både på skolans Hundcenter samt praktiveckorna som gett mig fantastiska erfarenheter. Visar man upp sina bästa sidor under praktiken finns det stor chans till framtida jobberbjudanden och vidare yrkeserfarenheter!

Personalen på skolan är mycket kunniga, pedagogiska och ser alla individer i klassen. Efter tre år känns det mer som en enda stor familj än ”bara en lärarkår”.

Efter studenten flyttade jag till Göteborg och började arbeta på ett litet familjärt hunddagis med fantastiska kunder, hundar och praktikanter där jag kan applicera all kunskap från skolan.

Vad framtiden innehåller har jag inte riktigt bestämt än, då det finns så mycket roligt att arbeta med i hundvärlden. Men att utbilda mig till fysioterapeut eller som hundförare inom tullen står just nu högt upp på listan.


Rebecca

Jag gick på Djurgymnasiet mellan 2013-2016 profil hund. Först jag gick jag ett år på en annan gymnasieskola, men efter ett besök på Djurgymnasiet så kände jag att det var rätt för mig. En familjär stämning, fräscha lokaler och kunniga samt engagerade lärare/instruktörer tilltalade mig verkligen.

Det jag uppskattade extra mycket under min gymnasietid var alla praktikplatser. Man växer enormt mycket av att få åka iväg och det har även öppnat upp möjligheter till anställning då jag blev erbjuden jobb efter samtliga praktiker.

Efter gymnasiet har jag arbetat på hunddagis, i en av Europas största djurbutiker där jag ansvarade för hundavdelningen och idag har jag ett vikariat på Djurgymnasiets Hundcenter. I framtiden så funderar jag på att bli hundförare inom polisen.

Jag är så tacksam för mina år på Djurgymnasiet och det känns såklart extra kul att mina f.d. lärare och instruktörer idag är mina kollegor. Att arbeta på skolan har bara bekräftat mina kollegors engagemang och kompetens ännu mer. De öppnar upp för ett prestigelöst lärande där alla blir sedda.

Om du på något sätt vill arbeta med djur är det Djurgymnasiet du ska välja!


Johan

Jag heter Johan Deander och gick på Djurgymnasiet 2004-2007, inriktning Djurpark. Har länge varit intresserad av djur och speciellt vilda djur och djurparker, så därför passade denna utbildning mig perfekt för att försöka nå mitt drömjobb som djurvårdare. Skolarbetet var så mycket roligare än på högstadiet, framförallt tack vare djurkurserna.

Min första praktik i årskurs ett var på ett hunddagig. Kul, men det var djurparkspraktikerna jag såg fram emot mest. I årskurs två fick jag vara på Skansen-Akvariet 5 veckor. Tydligen gjorde jag ett gott intryck, eftersom jag blev erbjuden att sommarjobba där i deras klapp- och kramhörna och som lemurvakt. Jag arbetar fortfarande där och gör allt från att sitta i kassan till att arbeta som djurvårdare och jag trivs oerhört bra, både med arbetsuppgifterna och med kollegorna.

Tredje läsåret var jag 5 veckor på Kolmårdens Djurpark och Kolmårdens Tropicarium. Jag gjorde även en kortare praktikperiod på Tropikariet i Helsingborg och en vecka på Parken Zoo. Alla dessa veckor var väldigt lärorika och jag kommer att minnas dem med glädje.

Förutom att jobba på Skansen-Akvariet jobbar jag också på Skansen och jag känner att djurvårdarjobbet definitivt är något jag vill hålla på med i framtiden. Om jag själv får bestämma så jobbar jag fortfarande som djurvårdare om 10 år, frågan är bara var…


Therese

Jag gick djurparkslinjen på underbara Djurgymnasiet Stockholmåren 2003-2006. Jag hade min djurparkspraktik på Bay Beach Wildlife Sanctuary i USA och djursjukvårdarpraktiken på SLU i Uppsala. Efter studenten åkte jag till Australien i 8 månader för att få ännu mer erfarenhet av djurskötsel. Där jobbade jag med mjölkgetter och boskap. Efter en tid som ID-kortstillverkare saknade jag djuren och sökte in till Natur- och faunavård på Klarälvdalens folkhögskola. Jag fick sedan jobb som djurskötare på Ystad Djurpark men mitt riktiga drömjobb fick jag på Skansen i Stockholm bland sälar och uttrar!

Så kämpa på framtida djurskötare! Njut av tiden på Djurgymnasiet och samla på er så mycket kunskap ni kan, så kommer ni att lyckas!


Jessica

Sommaren 2009 tog studenten och fick sommarjobb på en smådjursklinik. På hösten kom jag in på Djursjukskötarprogrammet i Skara, ett högskoleprogram på 3 år. Numera är jag Leg. Djursjukskötare och har fast anställning som på ett djursjukhus i Stockholm.

Djurgymnasiet passade perfekt för mig, då jag redan när jag sökte gymnasium visste att jag ville arbeta inom djursjukvården. På Djurgymnasiet fick jag läsa intressanta kurser och lära mig massor om det som jag tycker är intressant samtidigt som jag fick hjälp och möjlighet att klara av att få de betyg som krävdes för att läsa vidare på min drömutbildning. Men framförallt fick jag tre väldig roliga år på gymnasiet!


Sara

Jag gick ut Djurgymnasiet 2011. Först pluggade jag på förskollärarlinjen, men insåg direkt att det inte var min grej. Nu driver jag istället två hunddagis på Kungsholmen och kan inte vara gladare eftersom att promenera och umgås med hundar är två stora hobbies.

Tiden på Djurgymnasiet var de tre bästa åren i mitt liv! Jag har aldrig haft det så roligt som på Djurgymnasiet. Med de bästa klasskamraterna, kurserna och lärarna, så kunde utbildningen inte ha blivit bättre.

Jag tänker alltid tillbaka till Djurgymnasiet med ett stort leende på läpparna!


Karoliina

Två dagar efter att jag tagit studenten 2011 åkte jag till Strömsholm för att arbeta på Regiondjursjukhuset, som idag heter Specialistdjursjukhuset Hund och Katt. Jag blev anställd som sommarvikarie och arbetade där över sommaren. Sedan bar det av till Solsidans Djurklinik, där jag arbetade i ungefär 3 månader. Nu är jag tillbaka på Specialistdjursjukhuset Hund och Katt i Strömsholm och arbetar som djursjukvårdare.

Mina år på Djurgymnasiet var toppen samtidigt som det var jobbigt. Jag lärde mig så himla mycket och kommer alltid att vara mer än tacksam för det. Utan Djurgymnasiet vet jag inte alls hur det gått. Visst var det tufft, riktigt långa dagar och massor att plugga på, men det var så värt det när jag tänker tillbaka på det idag.

Så tusen, tusen tack Djurgymnasiet! Er glömmer jag aldrig!


Sofia

Jag tog studenten 2007 och började som halvårspraktikant på Arninge Djurklinik två dagar efter jag tagit studenten. Jag hade varit på praktik där under min tid på Djurgymnasiet. Fick sedan provanställning i ett halvår efter det och sedan fast anställning direkt. Jag fick då även röntgenansvaret på kliniken. Sedan dess har jag gått ifrån det ansvaret till avdelningsansvarig för rehabiliteringsdelen samt marknadsansvarig på kliniken (sköter hemsidan och annonserna). Jag trivs väldigt bra.

Tiden på Djurgymnasiet var roliga och bra år. Lärde mig mycket och fick många nya vänner.


Vill du veta mer om Djurgymnasiet?