Öppet hus

Torsdagen den 22 april sände vi live direkt från skolan. Du som inte kunde vara med kan titta på filmen som nu ligger på vår Facebook-sida. Vi visar skolans fina lokaler och besöker vårt Hundcenter och vår djuravdelning. På vår Youtubekanal hittar du också en massa andra intressanta filmer från skolan!

Gå på date med Kate!

Kate är en söt Springer spanieltjej som finns på skolans hunddagis. Hon och alla hennes hundkompisar är en del av elevernas vardag på skolan. Vi erbjuder dig som går i årskurs 9 och ska välja gymnasium att få komma och umgås en stund med någon av våra härliga hundar redan nu!

Välkommen att boka in dig på en exklusiv träff med någon av våra fyrbenta vänner som kan bli din framtida klasskompis på Djurgymnasiet Hundinriktning! Det finns många olika hundar att välja på så kika in på Hundcenters egen sida.  Skriv in vilken hund du skulle vilja träffa när du gör din anmälan! Någon av våra hundinstruktörer kommer sedan att kontakta dig för att planera in när det skulle passa dig att komma och hälsa på oss och träffa just den hund som du har valt! Boka din date här.

Träffa oss digitalt!

Har du kanske frågor och funderingar kring våra olika inriktningar, vilka djur vi har på skolan, om skolmaten är bra, om lärarna är trevliga eller bara vill ha kontakt med någon av våra elever? Här har du möjlighet att anmäla ditt intresse så kommer vi att ta kontakt med dig och boka ett digitalt möte. Du anmäler dig här.

Vill du veta mer om Djurgymnasiet?