Öppet hus

Välkommen till vårt digitala Öppet Hus!

Torsdagen den 22 april sänder vi live direkt från skolan kl. 17-18 på Facebook! Vi visar skolans fina lokaler och besöker vårt Hundcenter och vår djuravdelning. Ställ dina frågor till oss  och få svar direkt under sändningen. Du som inte kan vara med just då kan titta på sändningen i efterhand via vår Youtubekanal. Där hittar du också en massa andra intressanta filmer från skolan!

Rundtur på Djurgymnasiet lördag 24 april – Fullbokat!

Du kan anmäla dig för att stå på reservplats. Om du inte erbjuds en plats nu på lördag kommer vi att kontakta dig med förslag på annan tid.
Vi kommer såklart att kika in på vårt Hundcenter och även besöka vår fina djuravdelning där det finns många spännande arter att stifta bekantskap med. Kanske ges det möjlighet att klappa en orm eller en kanin! Du anmäler dig här.

Utifrån corona så har vi anpassat denna aktivitet för att minimera risk för smitta. Vi kan ta emot max 3 personer åt gången och varje besök tar 30 min. Vi som guidar er använder visir och kommer erbjuda er besökare munskydd att bära under hela rundturen.
OBS!
Känner du dig det minsta sjuk måste du tyvärr avboka din tid.

Öppet hus utomhus!

Är du nyfiken på att få veta mer om en rolig, spännande och lärorik hundutbildning på gymnasiet? Söndag 25/4 mellan klockan 11.00 -13.00 finns vi på gräsplanen vid tvärbanans hållplats Trekanten. Kom till Djurgymnasiet och träffa hundar, personal och elever på en mysig utomhusträff! Vi bjuder på hunduppvisning och berättar om vår populära Hundutbildning! Du får möjlighet att ställa frågor till våra hundinstruktörer och till några av våra elever från Hundinriktningen. Såklart finns det även tid för att gosa med våra fina hundar på plats! För att göra det hela coronasäkert kommer vi att reglera antal personer som deltar, max 3 personer per familj. Du anmäler dig här. När du har gjort din anmälan kommer du att få ett mail med mer information med den tid som just du är välkommen!

Gå på date med Kate!

Kate är en söt Springer spaniel tjej som finns på skolans hunddagis. Hon och alla hennes hundkompisar är en del av elevernas vardag på skolan. Vi erbjuder dig som går i årskurs 9 och ska välja gymnasium att få komma och umgås en stund med någon av våra härliga hundar redan nu!

Välkommen att boka in dig på en exklusiv träff med någon av våra fyrbenta vänner som kan bli din framtida klasskompis på Djurgymnasiet Hundinriktning! Det finns många olika hundar att välja på så kika in på Hundcenters egen sida.  Skriv in vilken hund du skulle vilja träffa när du gör din anmälan! Någon av våra hundinstruktörer kommer sedan att kontakta dig för att planera in när det skulle passa dig att komma och hälsa på oss och träffa just den hund som du har valt! Boka din date här.

Träffa oss digitalt!

Har du kanske frågor och funderingar kring våra olika inriktningar, vilka djur vi har på skolan, om skolmaten är bra, om lärarna är trevliga eller bara vill ha kontakt med någon av våra elever? Här har du möjlighet att anmäla ditt intresse så kommer vi att ta kontakt med dig och boka ett digitalt möte. Du anmäler dig här.

Vill du veta mer om Djurgymnasiet?