Vill du träffa oss och djuren?

Träffa oss digitalt
Har du kanske frågor och funderingar kring våra olika inriktningar, vilka djur vi har på skolan, om skolmaten är bra,
om lärarna är trevliga eller bara vill ha kontakt med någon av våra elever? Här har du möjlighet att anmäla ditt intresse
så kommer vi att ta kontakt med dig och boka ett digitalt möte. Du anmäler dig här.

 

 

Boka en guidad rundtur
Du anmäler dig genom att fylla i formuläret nedan så kontaktar vår syv dig för att boka in en tid.
Vi kommer såklart att kika in på vårt Hundcenter och även besöka vår fina djuravdelning där det finns många spännande arter att stifta bekantskap med. Kanske ges det möjlighet att klappa en orm eller en kanin! Du anmäler dig här.

 

 

Gå på date med Kate!
Kate är en söt Springer spaniel tjej som finns på skolans hunddagis. Hon och alla hennes hundkompisar är en del av elevernas vardag på skolan. Vi erbjuder dig som går i årskurs 9 och ska välja gymnasium att få komma och umgås en stund med någon av våra härliga hundar redan nu! Välkommen att boka in dig på en exklusiv träff med någon av våra fyrbenta vänner som kan bli din framtida klasskompis på Djurgymnasiet Hundinriktning! Det finns många olika hundar att välja på så kika in här på Hundcenters egen sida.  Skriv in vilken hund du skulle vilja träffa när du gör din anmälan! Någon av våra hundinstruktörer kommer sedan att kontakta dig för att planera in när det skulle passa dig att komma och hälsa på oss och träffa just den hund som du har valt! Boka din date här.